Pāriet uz saturu

Ēdinātājiem

Cik Tu
maksātu
par biļeti?

Ziedo, lai turpinātos!

Ziedo

Lai sarunas labi vestos, svarīgi labi paēst!

Ēdinātāji un dzērienu tirgotāji dalībai LAMPĀ tiek izvēlēti konkursa kārtībā. Konkursā var pieteikties, aizpildot dalības anketu, kurā jānorāda informāciju par plānoto ēdienkarti un cenrādi, tirdzniecības vietas izmēriem, tehniskajām vajadzībām un vizuālo noformējumu. Pieteikšanās 2026. gada LAMPAI būs atvērta visu martu (02.03. – 31.03.). Pirms pieteikšanās iepazīstieties ar dalības nosacījumiem un dalības maksu cenrādi, kas tiks publiskots, izziņojot konkursa sākumu.

Mums ir svarīgi, lai ēdienu piedāvājums festivālā ir kvalitatīvs un piemērots dažādu ēdienkaršu piekritējiem, tāpēc cenšamies atlasīt iespējami dažādus dalībniekus.

Ik gadu LAMPĀ piedalās vairāk kā 20 tirgotāju četrās kategorijās: ēdināšana, uzkodas un saldējums, bezalkoholiskie dzērieni (ar vai bez uzkodām) un vieglie alkoholiskie dzērieni (līdz 14 tilpumprocentiem).

Zils aplis ar baltu izsaukuma zīmi centrā.
Ņem vērā!
  • Dalība depozīta trauku sistēmā ir obligāta visiem tirdzniecības dalībniekiem. Lūdzam pirms pieteikšanās iepazīties ar depozīta trauku sistēmas organizēšanas kārtību un izsvērt savas iespējas piedalīties!

  • Alkoholiskos dzērienus atļauts tirgot tikai tiem, kas pieteikuši dalību vieglo alkoholisko dzērienu kategorijā (ēdinātājiem un uzkodu tirgotājiem ļauts tirgot tikai bezalkoholiskos dzērienus).

Oranžs aplis ar pelēku atrašanās vietas spraudītes ikonu centrā.
LAMPA piedāvā:
  • vietu vienā no divām ēdināšanas zonām;

  • pretimnākošu sadarbību – vienmēr esam atvērti sarunām;

  • lielisku atmosfēru un 18 000–20 000 apmeklētāju divās dienās;

  • Kvalitatīvu organizatorisko un tehnisko atbalstu festivāla norises laikā.

No ēdinātājiem un dzērienu tirgotājiem sagaidām:

  • Kvalitatīvu un daudzveidīgu ēdienu un dzērienu piedāvājumu, tostarp veģetāras, vegāniskas un bērniem piemērotas opcijas gan porciju izmēru, gan cenas ziņā.
  • Dalību depozīta trauku sistēmā.
  • Vismaz vienu ēdiena piedāvājumu ar cenu līdz 7 EUR, lai nodrošinātu maltīšu pieejamību iespējami plašākam apmeklētāju skaitam.
  • Ilgtspējīgu principu ievērošanu – vienreizlietojamās plastmasas galda piederumu aizstāšana ar dabai draudzīgākām alternatīvām, atkritumu šķirošana, dalība depozīta trauku sistēmā un informācijas nodrošināšana statistikai un “zaļās pēdas” mērīšanai, kā arī citi pasākumi vides saudzēšanai.
  • Norēķinu iespēju nodrošināšanu gan ar skaidru naudu, gan ar maksājumu kartēm.